目前位置:主選單>公告欄>活動公告

【中部】2022暑期接待~熱烈報名中! (6/30更新)

公告類型: 活動公告
點閱次數: 344
暑期接待現正報名中! 
報名資格:已領有培訓證書之接待家庭
1. 貴家庭可以依您的居住地區報名學生的接待申請。
2. 若學生申請地區與您的居住地不同,您仍可報名學生的接待申請,我們會將您的報名列入備取名單並提供予境外學生,最後將由學生選擇欲配對的家庭。
3. 若您無法接待學生提出之「完整區間」,可於報名表單備註欄填寫「實際可接待的日期」,我們將提供給學生參考。


【臺中】
● 2022/7/1~2022/9/11  報名
28歲 / 女 / 巴基斯坦 / 國立中興大學博士
中文口說能力:基礎
英文口說能力:流利
飲食:不吃肉,蔬菜、魚可接受
自我介紹(原文):I am a phd student in National Chung hsing University. I am from paksitan. I love to meet with new people. And i am too much interested in knowing the culture of taiwanese people.
報名截止:2022/7/15

● 2022/7/2~2022/7/30  報名截止
29歲 / 男 / 巴基斯坦 / 國立中興大學博士
中文口說能力:基礎
英文口說能力:流利
飲食:清真認證食物,蔬菜、魚可接受
自我介紹(原文):My name is 沙曼. i am from Pakistan and studying PhD Life sciences in zhongxing University. I am very friendly to live with others. my hobby is to explore cultural diversity. i love ancient places, things and history. i love cooking and i can introduce my country dishes for host family, i can introduce about my muslim religion information and want to share my country places information. i want to join this event to feel my family away from my home. 
報名截止:2022/6/20

● 2022/6/19 (不過夜)  報名截止
26歲 / 女 / 蒙古 / 建國科技大學學士
中文口說能力:中等
英文口說能力:中等
自我介紹(原文):大家好 我是來自蒙古國。我來台灣四年了。真的很想要多認識台灣,多了解台灣人的生活習慣和台灣文化。我很有興趣對歷史。 好好期待認識你們 😊
報名截止:2022/6/10

● 2022/6/18~2022/9/30  報名截止
19歲 / 男 / 泰國 / 大葉大學學士
中文口說能力:基礎
英文口說能力:中等
過敏:煙味
自我介紹(原文):Hello (Sa wad dee krub) , my name is Thanate Takumma. You can call me ‘Dod’ for short. I am from Thailand. Right now i am 19 years old. I study at Da-yeh university in department of English. I love to take photos of scenery and love to learn new things such as culture, environment, and so on. I hope that i will have a chance to spend time with host families during this summer. Nice to meet you in advance, my future host family ;)
報名截止:2022/6/10

【雲林】
● 2022/7/2~2022/7/3  報名截止
29歲 / 女 / 越南 / 國立雲林科技大學博士
中文口說能力:中等
英文口說能力:中等
自我介紹(原文):來自越南的海防市, 近幾年在台灣學習工作。我本人對語言文化很有興趣,特別是來了台灣 一個多元文化的國家,也希望會有更多機會可以了解國外文化與語言 特別是台灣在地語言文化。謝謝
報名截止:2022/6/15

若無法配合學生申請區域或日期,也歡迎使用我們線上媒合功能,提供您更便捷的管道!詳情請至:https://www.hostfamily.org.tw/tc/news/10-16013
計畫辦公室竭誠歡迎您參加!
若有任何疑問歡迎與我們聯繫,謝謝您。

教育部「友善臺灣─境外學生接待家庭專案計畫」計畫辦公室
接待訊息公告承辦人:計畫執行秘書-許郁屏 小姐
06-2533131#1603

hostfamily@stust.edu.tw
發布日期: 2022/06/07
發布人員: 王珮敍